Со цел вашето купување во Галерија да го направиме полесно, и привилегирано го формиравме Моја ГАЛЕРИЈА клубот во кој секој може да стане член со пополнување на Апликација.

КАКО СЕ СТАНУВА ЧЛЕН НА Моја ГАЛЕРИЈА клубот?

Многу едноставно. Во било кое Галерија продано место пополнете Апликација-изјава за согласност за добивање на Моја ГАЛЕРИЈА клуб картичката. Истата може да ја користите веднаш. Може да аплицирате и тука:

АПЛИЦИРАЈ

КОИ СЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ ШТО СЕ ДОБИВААТ?

-да користите бројни поволности и привилегии
-да купувате производи по акциски ценинаменети само за членовите на Клубот
-да бидете информирани за сите новитети, промоции, настани.

Каталог Јуни 2018