КОНТАКТ

Контакт


За контакт Ве молиме пополнете ја формата. По праќањето на вашата е-пошта, љубезно ќе Ве контактираат од нашиот центар за грижа на потрошувачи.

Локација

Скопје

Skopje City Mall, 2ри спрат, Љубљанска 4, Скопје 1000, Македонија
+389 0(2) 3116-810
+389 70 265-550 gallery@panevropa.com.mk

Битолаул. "Никола Тесла" бр.52, Битола 7000, Македонија
+389 047 225-511
galerija.bitola@panevropa.com.mk

ПрилепУл.Сотка Ѓоргиоски бр.17, Прилеп 7500 Македонија
+389 048 401-522
galerija.prilep@panevropa.com.mk

Каталог Јуни 2018