Sony PS-HX500

Sony PS-HX500

Грамофон со можност за снимање со звук со висока резолуција

Дигитално снимање на аналогниот формат во најчиста форма

Грамофон за репродукција на винилни плочи и за снимање со висока резолуција

Внесете нова енергија во аналогните ремек-дела со DSD. Поврзете го грамофонот PS-HX500 со вашиот компјутер преку USB, репродуцирајте плочи и доловете го секој аспект на винилот со стандардната конверзија во DSD со 5,6 MHz.

Претворете ја скапоцената колекција на плочи во звук со висока резолуција, а потоа прошетајте се со вашиот Walkman® или, пак, седнете и уживајте во репродукцијата на оригиналните грамофонски плочи.

Каталог Јуни 2018